Welkom op onze camping in Noord-Bretagne

Breng uw vakantie aan zee door in een bijzonder mooie omgeving. De ligging is ideaal op slechts 800 meter van een heel mooi wit zandstrand en een zee met blauwgroen water.

We ontvangen u in een gezellige en familiale sfeer. Midden in de duinen beschikken we over 17 hectaren met plaatsen voor tenten, caravans of campers van 100 m², 23 stacaravans en 47 bungalows.

Met een dergelijk comfort en zulke goede faciliteiten weten we zeker dat uw verblijf in Noord-Bretagne geslaagd zal zijn.

In het vakantiedorp Roguennic, tussen land en zee, kunt u kiezen uit vele activiteiten, lekker luieren op het strand, zwemmen, zeilen in de buurt, vissen vanaf het strand of per boot of te voet schelpdieren en vissen vangen in de branding. Ook kunt u volop wandelingen maken, bijvoorbeeld de GR34. Ook in de omgeving is er van alles te ontdekken: Roscoff en zijn haven, Carantec en het eiland Callot of het eiland Batz.

Adembenemende uitzichten wachten op u. Wacht dus niet langer en reserveer snel uw vakantie in vakantiedorp Roguennic*** in Cléder.

 
Goede redenen om naar de camping te komen :
 
Kust
 
Comfort verhuur
 
Binnenzwembad
 
Talrijke diensten
 
Vol met vrije tijd